Invent

Badrumsrenovering


BADRUMSRENOVERING

SKÖNMARKS BYGG kan nu även erbjuda badrumsrenovering. På SKÖNMARKS BYGG sköter vi allt från planering och rivning till uppförande och städning. Förutom att renovera badrum är vi bra på att hjälpa våra kunder med idéer om färg, form och materialval som sedan våra duktiga hantverkare förverkligar.

BRA ATT VETA OM

En badrumsrenovering är som regel det enskilt dyraste och viktigaste ingreppet i en bostad. Fastighetsbyråns mäklarpanel är eniga om att kök och badrum är det som värderas allra högst i en bostad.

Hemnets undersökning bland mäklare från 2012 visar att badrummet nu är högre värderat än köket hos bostadsköparen.

Det finns alltså goda skäl till att lägga krut på en väl utförd badrumsrenovering.

Var därför noga i valet av din entreprenör !Vad innebär BKR och Säker Vatten-behörigheten?


Att entreprenören har särskild utbildning i regelverket kring tätskikt och VVS-installationer och utför arbetet i enlighet med gällande normer.

Vad innebär det att en badrumsrenovering är fackmässigt utförd?


Att arbetet är utfört i enlighet med de av branschen framtagna normerna, jmfr. BKR, Säker Vatten m.fl.

Vem är ansvarig om jag får fuktskada efter en badrumsrenovering?


Entreprenören som utfört badrumsrenoveringen har enligt konsumenttjänstlagen tio års ansvar, vid felaktigt utfört arbete. Skulle skadan ha uppkommit genom ett fel som entreprenören gjort, och inom tio år, är det således denne som bär ansvar. Vi lämnar även två års garanti för mindre fel som kan uppstå, så som läckande packningar, knirrande duschdörrar etc.

Kan jag beställa kakel, klinker och badrumsinredning genom SKÖNMARKS BYGG?


SKÖNMARKS BYGG samarbetar med butikskedjan Kakeldax som har det mesta till din badrumsrenovering. Genom dem får du särskild hjälp vid val av inredning och kakel. Som kund hos SKÖNMARKS BYGG får du dessutom rabatt och fri hemtransport hos Kakeldax.

Är det någon skillnad på kakel från lågprisvaruhusen och en proffsbutik?


Generellt sett, ja. Liksom det finns olika kvalité på bomull till kläder, eller komponenter i en bil så finns det olika kvalité på keramiska plattor. Men för all del, vi renoverar många badrum som blir otroligt fina även med lågpriskakel.

Skönmarks Bygg

(Håkan Skönmark)
Julmyra 154
744 91 Heby

Tel: 0703-777661

Här finns vi !

  Scrolla till toppen